Menu

Visie

We hebben soms de neiging om lichamelijke klachten te negeren of te onderdrukken. Een klacht ontstaat vaak echter niet zomaar, het is een signaal van het lichaam dat gehoord wil worden. Als je lichamelijk niet goed in balans bent heeft dat invloed op je psychische en sociale functioneren.

We leven met zijn allen in een snelle maatschappij. We zijn onderhevig aan voortdurende veranderingen en reorganisaties. We worden overspoeld met informatie via internet en de sociale media. Misschien staat je baan binnenkort op de tocht of spelen er conflicten op het werk, misschien zijn er problemen in de privésfeer of zijn er onverwerkte emoties uit het verleden. Ons lichaam en onze geest moeten dit allemaal maar aankunnen! Het is eigenlijk niet vreemd dat het voor ons lichaam soms echt te veel wordt en te snel gaat. We zijn dan meer in ons hoofd bezig dan in ons lichaam. We voelen niet meer zuiver hoe het écht met ons gaat, maar we gaan alsmaar door, omdat we onze wil en gedrevenheid, onze verantwoordelijkheden en verplichtingen voorop zetten. Door al deze factoren kunnen we lichamelijke klachten krijgen zoals een pijnlijke rug, stijve nek, last van armen en benen, spanningshoofdpijn of migraine, depressieve gevoelens en chronische vermoeidheid. Massage is dan bij uitstek een middel om letterlijk en figuurlijk aangeraakt en geraakt te worden.

Bij massagetherapie is er aandacht om te luisteren naar wat het lichaam je te vertellen heeft. Massage kan een steuntje in de rug zijn naast reguliere medische zorg en een verlichtende werking geven.

Een moment om bij jezelf te komen en je te ontdoen van ballast.

Eigenwijslijf

Mesdaglaan 55
6813 GM  Arnhem
T 026 4455537
M 06 12727780

FacebookLinkedIn

Log In or Register