Menu

Tarieven

Massagetherapie
€ 70,-  voor een sessie van 5 kwartier. Voor bedrijven en organisaties maken we een plan en offerte in overleg.

Stoelmassage
■ in de praktijk € 50,- voor een sessie van drie kwartier.
■ aan huis € 50,-   reiskosten à € 0,19 per kilometer
■ voor bedrijven en organisaties maken we een plan en offerte in overleg

Een verwijsbrief van de huisarts is niet nodig om bij mij in de praktijk te komen. Ik werk graag samen met de reguliere zorg, waardoor ook artsen naar mij doorverwijzen.

Om de kwaliteit van de behandelingen te waarborgen, is Eigenwijslijf aangesloten bij de LVNT, een beroepsvereniging die staat voor kwaliteitsontwikkeling in de complementaire zorg. Dat betekent ook dat de kosten geheel of gedeeltelijk worden vergoed door veel aanvullende ziektekostenverzekeringen. Een actueel overzicht vind je op www.lvnt-nederland.nl. Het is raadzaam om je polisvoorwaarden te raadplegen, je kunt dan zoeken onder de categorie 'alternatieve geneeswijzen'. 

De zorgverzekeraars stellen nadere eisen aan opleiding en kennis. De behandelaar moet vanaf 1 januari 2017 naast lid te zijn van een erkende beroepsorganisatie ook beschikken over medische en psychosociale basiskennis volgens de PLATO-eisen.

Eigenwijslijf voldoet volledig aan die eisen.


Een afspraak kan kosteloos tot 24 uur van tevoren worden afgezegd, daarna wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

Eigenwijslijf

Mesdaglaan 55
6813 GM  Arnhem
T 026 4455537
M 06 12727780

FacebookLinkedIn

Log In or Register